Sunday, 15 April 2012

Maxi Skirts 'Look Alike'

'LOOK ALIKE' MAXI SKIRTS
(Cotton On, Topshop, Zara, MNG)

Ok, untuk pembaca sekalian, aku buat sedikit iklan. Aku jual 'look alike' maxi skirts yang sama macam buatan Zara, Cotton On, MNG atau Topshop. 

Berikut adalah ciri-cirinya:

  • Harga / Price: RM60 and above.
  • Color and lining (half or full), can be customized on request. Boleh diubahsuai mengikut kehendak.
  • Hand made. Buatan tangan. Not from China or someplace else. Bukan dari China atau mana-mana tempat lain.
  • Size: S, M, L, XL. Customized size are available. Saiz boleh diubahsuai.
  • 99% look alike.
  • Material: Satin type. Sama macam di Cotton On.
  • Can be wear on various occasions. Sesuai dipakai untuk pelbagai keadaan.
  • Also nice as a gift to your special ones. Juga elok untuk dijadikan hadiah pada yang tersayang.


Nota: E-mail saya di leen_eddie@yahoo.com. Segala tempahan/pertanyaan akan dijawab dalam masa 12 jam.

Note: Do e-mail me at leen_eddie@yahoo.com. Any requests/questions will be answered within 12 hours.

Terima kasih untuk pada sesiapa yang sudi membaca. Kalau rajin, silalah promote dan beritahu rakan-rakan di Facebook atau lain-lain. Terima kasih.

11 comments:

Wadi AR said...

mohon belanje seketul

Romeo Laut said...

Dukacita dimaklumkan bahawa harga telah tertera. Hahah. Murah ni. Nak tempah, boleh email.

MamaEma said...

cantik gak..

Romeo Laut said...

Memang cantik. Tempahlah satu.. :)

Mizz ErMa said...

cantiknye skirt yg last skali tu..nape nape hrga dia mahal sgt..T..T

Cik Puan Muda Umi said...

wah cantik sgt..tpi uang nya enggak ada mas,gimana ni dong?...:(

Nong Andy said...

terjah kamu di sini.

thanks dtg blog saya.

*amboi.. intro kata atas tu.. kutuk org pempuan yer? hehe..

Nong Andy said...

anyway.. skirt kat atas tu cantik. rasa mcm nak jer :)

Romeo Laut said...

Erma: Tak mahal. Bandingkan dengan yang original. Material sama tau.

Umi: Tak payah susah hati kalau tak cukup modal. Minta pada bakal suami. Hahah. Email je saya secepat mungkin.

Nong Andy: Memang cantik. Tempahlah satu. Tak mahal pun... Email je.

teha said...

cantik !

nurshamila said...

yosh mahal sgt. dah bekenan dah ni